Když můžete žít věčně, pro co žijete?

vyhodnocení první soutěže

16. března 2009 v 21:27 | Hanka |  Soutěže!!!!
Otázkou bylo, čí to jsou oči ....
a správná odpověd je Esme.
Prosím ty, kteří mi napsali správný mail, ať mi napíšou na mail stmivani.blog@seznam.cz jaký chtějí udělat wall. Zároven je prosím, nemám ted moc času takže to může trvat třeba týden....tak moooc prosím o strpení:-)
Výhercům gratuluji a děkuji všem zůčastněným:-)
 

životopis

16. března 2009 v 21:23 | Hanka |  Elizabeth Reaser
Povolání: Herečka
Věk: 33
Datum narození: 15. 06. 1975
Místo narození: Bloomfield, Michigan, USA
Znamení: Blíženci

Životopis

Elizabeth Ann Reaser je americká herečka. V roce 2005 natočila dva celovečerní filmy: Stay a The family Stone, ve kterých se proslavila. Roku 2006 si zahrála v seriálu Saved a hostovala také ve známém seriálu Chirurgové (Grey´s anatomy), jako žena bez tváře. V nynější době hraje hlavní roli v seriálu The Ex-list jako Bella Bloom. Elizabeth si zahrála i v úspěšném filmu Stmívání, který byl natočen podle knižní předlohy autorky Stephenie Meyer, hraje zde postavu Esme Cullen.

Reaserová se narodila v Bloomfield, Michiganu, na předměstí Detroitu. Je dcerou Karen Davidsonové a Johna Reasra. Je absolventkou na Juilliard School, rovněž tak na Birmingham Seaholm High Scool a Avondale High School.

Byla objevena v Londýně, kde se připravovala na svou roli ve filmu Saved. V říjnu roku 2004 ji magazín Interview nominoval mezi "14 nově vznikajících tvůrčích žen". Získala cenu "Poroty" v Newport Beach Film Festival v roce 2006 za její práci ve filmu Sweet Land a v roce 2007 byla nominována ma cenu Nezávislého ducha jako "Best female lead". Reaserová také získala cenu Emmy Primetime za vynikající výkon hostujícího herce v seriálu Chirurgové za těhotnou ženu, která trpí amnézií. (btw. nepoznala jsem ji tam;-))

2008 -Stmívání (Twilight) role: Esme Cullen
2006 -Code Zero role: Alice Alden, MD
2006 -Cowboys & Independents role: Alice Alden, M.D.
2006 -Fog role: Alice Alden, M.D.
2006 -Living Dead role: Alice Alden, M.D.
2005 -Chirurgové (TV) (Grey's Anatomy) role: Jane Doe / ...
2005 -Hranice života (Stay) role: Athena
2005 -Základ rodiny (The Family Stone) role: Susannah Stone Trousdale
Zdroj

1.soutěž

5. března 2009 v 20:08 |  Soutěže!!!!
Takže blog už mám skoro měsíc, tak jsem se rozhodla že zkusím udělat takovou malou soutěž :-)

Když napíšete do komentářů nebo na mail , čí to jsou oči, udělám vám wall s kýmkoliv ze stmívání budete chtít... stačí jen napsat čí to jsou oči ;-) Vyhrává prvních 5!!! A soutěž bude trvat do pátku třináctého ;-)

mail je

stmivani.blog@seznam.cz

tak neváhejte a pište! :-). Přeju hodně štěstíí!
 


Bella and Edward

5. března 2009 v 19:57 |  Wallpapers
no nejde to moc přečíst ale když si to uložíte uvidíte:)

krááásné

3. března 2009 v 15:45 |  Wallpapers
tenhle se fakt povedl;-)

nový

2. března 2009 v 17:55
můůj výtvor ;-)

další wally ;-)

2. března 2009 v 17:27 |  Wallpapers
mmmmh :-D




Bella a Edward

Peter Facinelli - životopis

12. února 2009 v 17:42 |  Peter Facinelli
Povolání: Herec
Věk: 35
Datum narození: 26. 11. 1973
Místo narození: Queens, New York, USA
Znamení: Střelec

Životopis

Peter Facinelli je americký herec.
Vystudoval Atlantic Theater Company (hereckou školu v New Yorku).
Při natáčení filmu An Unfinished Affair se seznámil se svou současnou manželkou Jennií Garth
S Jennií má dvě dcery (Luca Bella a Lola Ray).
Můžeme ho vidět ve filmu Twilight (Stmívání), kde si zahrál upíra Dr.Carlisle Cullena. Film je o upíru Edwardu Cullenovi (Robert Pattinson), který pozná dívku Isabellu Swan (Kirsten Stewart). Oba se do sebe vášnivě zamilují a čelí s rodinou Cullenů různým překážkám.

Filmografie

Jako herec
2009 -The Absinthe Drinkers
2009 -Thicker
2008 -Finding Amanda role: Greg
2008 -Reaper
2008 -Stmívání (Twilight) role: Carlisle Cullen
2007 -Battle Olympia role: Possessed Office High Jumper
2007 -Damages role: Gregory Malina
2003 -Overkill role: Donovan 'Van' Ray
2002 -Fastlane role: Donovan 'Van' Ray
2002 -Král Škorpión (The Scorpion King) role: Takmet
2001 -Rennie's Landing role: Alec Nichols
2001 -Kluci v mém životě (Riding in Cars with Boys) role: Tommy Butcher
2001 -Odpočívej v pokoji (Six Feet Under) role: Jimmy
2001 -Odpočívej v pokoji (Six Feet Under) role: Jimmy
2001 -Tempted role: Jimmy Mulate
2000 -Honest role: Daniel Wheaton
2000 -Ropewalk role: Charlie
2000 -Supernova role: Karl Larson
2000 -Vítejte v Hollywoodu (Welcome to Hollywood) role: Actor
1999 -Blue Ridge Fall role: Danny Shepherd
1999 -The Big Kahuna role: Bob Walker
1998 -Poslední mejdan (Can't Hardly Wait) role: Mike Dexter
1998 -Zapadákov (Dancer, Texas Pop. 81) role: Terrell Lee Lusk
1998 -Telling You role: Phil Fazzulo
1997 -Touch Me role: Bail
1996 -After Jimmy role: Jimmy Stapp
1996 -An Unfinished Affair role: Rick Connor
1996 -Calm at Sunset role: James Pfeiffer
1996 -Foxfire role: Ethan Bixby
1995 -Angela role: Lucifer
1995 -The Price of Love role: Brett
1995 -The Runaways role: Bret
1990 -Právo a pořádek (Law & Order) role: Shane Sutter
Zdroj: Osobnosti.cz

dalšíí wall

12. února 2009 v 15:42 |  Wallpapers
zkusila jsem další wall, tak mi napište který je hezčí:)

Kristen Stewart - životopis

11. února 2009 v 20:09 |  Kristen Stewart
Povolání: Herečka, zpěvačka
Věk: 18
Datum narození: 9. 04. 1990
Místo narození: Colorado, USA
Znamení: Beran

Životopis

Kristen Stewart se poprvé představila širšímu publiku ve filmu Úkryt, v němž si zahrála s Jodie Foster. V roce 2006 natáčí horor bratří Pangových The Messengers, kde se objeví v titulní roli a zahraje si s Meg Ryan a Adamem Brody v romantickém komediálním dramatu scénáristy a režiséra Jonathana Kasdena In the Land of Women.

Roku 2004 ztvárnila jednu z rolí televizního filmu Speak z produkce Showtime, který si při své premiéře na filmovém festivalu Sundance v roce 2004 získal velkou přízeň filmové kritiky. Následující rok se objevila v dramatu Fierce People režiséra Griffina Dunnea, (který měl premiéru na letošním festivalu Tribeca) a ve filmu Zathura: Vesmírné dobrodružství (režie Jon Favreau), kde si zahrála starší sestru šestiletého Dannyho (Jonah Bobo) a desetiletého Waltera (Josh Hutcherson). Film vypráví o tom, jak Danny, zamčený v temném a strašidelném sklepě, objeví starou deskovou hru Zathura. Když se mu nedaří přimět bratra Waltera, aby si ji zahrál s ním, začne hrát sám. Už od prvního tahu je však jasné, že Zathura není jen tak obyčejná hra...

Mezi její další filmy patří Chyťte tu holku, Undertow, Cold Creek Manor a Životní jistoty.

Zazářila také ve dramatu Útěk do divočiny (into the wild/2007)kde si střihla roli mladé "hippísačky" Tracy Tatrové. Její výkon ve filmu sklidil velký úspěch a dobré ohlasy u kritiků.

Od 27.11.2008 jí můžeme vidět ve filmu Twilight (Stmívání) kde si zahraje jednu z hlavní role Isabellu Swanovou, která se vášnivě zamiluje do upíra Edwarda Cullena (Robert Pattinson).

2009 -Adventureland
2009 -Nový Měsíc (New Moon) role: Bella Swan
2009 -Welcome to the Rileys
2008 -Jumper role: Sophie
2008 -Stmívání (Twilight) role: Isabella Swan
2008 -What Just Happened? role: Zoe
2008 -Yellow Handkerchief role: Martine
2007 -Cutlass role: Young Robin
2007 -Na území žen (In the Land of Women) role: Lucy Hardwicke
2007 -Útěk do divočiny (Into the Wild) role: Tracy Tatro
2007 -Prokletí domu slunečnic (Messengers, The) role: Jess
2007 -The Cake Eaters role: Georgia
2005 -Nelítostná rasa (Fierce People) role: Maya
2005 -Zathura: Vesmírné dobrodružství (Zathura: A Space Adventure) role: Lisa
2004 -Chyťte tu holku (Catch That Kid) role: Maddy
2004 -Mluv (Speak) role: Melinda Sordino
2004 -Undertow role: Lila
2003 -Cold Creek Manor role: Kristen Tilson
2002 -Úkryt (Panic Room) role: Sarah Altman
2001 -Životní jistoty (The Safety of Objects) role: Sam Jennings

Kam dál