Když můžete žít věčně, pro co žijete?

Únor 2009

Peter Facinelli - životopis

12. února 2009 v 17:42 Peter Facinelli
Povolání: Herec
Věk: 35
Datum narození: 26. 11. 1973
Místo narození: Queens, New York, USA
Znamení: Střelec

Životopis

Peter Facinelli je americký herec.
Vystudoval Atlantic Theater Company (hereckou školu v New Yorku).
Při natáčení filmu An Unfinished Affair se seznámil se svou současnou manželkou Jennií Garth
S Jennií má dvě dcery (Luca Bella a Lola Ray).
Můžeme ho vidět ve filmu Twilight (Stmívání), kde si zahrál upíra Dr.Carlisle Cullena. Film je o upíru Edwardu Cullenovi (Robert Pattinson), který pozná dívku Isabellu Swan (Kirsten Stewart). Oba se do sebe vášnivě zamilují a čelí s rodinou Cullenů různým překážkám.

Filmografie

Jako herec
2009 -The Absinthe Drinkers
2009 -Thicker
2008 -Finding Amanda role: Greg
2008 -Reaper
2008 -Stmívání (Twilight) role: Carlisle Cullen
2007 -Battle Olympia role: Possessed Office High Jumper
2007 -Damages role: Gregory Malina
2003 -Overkill role: Donovan 'Van' Ray
2002 -Fastlane role: Donovan 'Van' Ray
2002 -Král Škorpión (The Scorpion King) role: Takmet
2001 -Rennie's Landing role: Alec Nichols
2001 -Kluci v mém životě (Riding in Cars with Boys) role: Tommy Butcher
2001 -Odpočívej v pokoji (Six Feet Under) role: Jimmy
2001 -Odpočívej v pokoji (Six Feet Under) role: Jimmy
2001 -Tempted role: Jimmy Mulate
2000 -Honest role: Daniel Wheaton
2000 -Ropewalk role: Charlie
2000 -Supernova role: Karl Larson
2000 -Vítejte v Hollywoodu (Welcome to Hollywood) role: Actor
1999 -Blue Ridge Fall role: Danny Shepherd
1999 -The Big Kahuna role: Bob Walker
1998 -Poslední mejdan (Can't Hardly Wait) role: Mike Dexter
1998 -Zapadákov (Dancer, Texas Pop. 81) role: Terrell Lee Lusk
1998 -Telling You role: Phil Fazzulo
1997 -Touch Me role: Bail
1996 -After Jimmy role: Jimmy Stapp
1996 -An Unfinished Affair role: Rick Connor
1996 -Calm at Sunset role: James Pfeiffer
1996 -Foxfire role: Ethan Bixby
1995 -Angela role: Lucifer
1995 -The Price of Love role: Brett
1995 -The Runaways role: Bret
1990 -Právo a pořádek (Law & Order) role: Shane Sutter
Zdroj: Osobnosti.cz

dalšíí wall

12. února 2009 v 15:42 Wallpapers
zkusila jsem další wall, tak mi napište který je hezčí:)

Kristen Stewart - životopis

11. února 2009 v 20:09 Kristen Stewart
Povolání: Herečka, zpěvačka
Věk: 18
Datum narození: 9. 04. 1990
Místo narození: Colorado, USA
Znamení: Beran

Životopis

Kristen Stewart se poprvé představila širšímu publiku ve filmu Úkryt, v němž si zahrála s Jodie Foster. V roce 2006 natáčí horor bratří Pangových The Messengers, kde se objeví v titulní roli a zahraje si s Meg Ryan a Adamem Brody v romantickém komediálním dramatu scénáristy a režiséra Jonathana Kasdena In the Land of Women.

Roku 2004 ztvárnila jednu z rolí televizního filmu Speak z produkce Showtime, který si při své premiéře na filmovém festivalu Sundance v roce 2004 získal velkou přízeň filmové kritiky. Následující rok se objevila v dramatu Fierce People režiséra Griffina Dunnea, (který měl premiéru na letošním festivalu Tribeca) a ve filmu Zathura: Vesmírné dobrodružství (režie Jon Favreau), kde si zahrála starší sestru šestiletého Dannyho (Jonah Bobo) a desetiletého Waltera (Josh Hutcherson). Film vypráví o tom, jak Danny, zamčený v temném a strašidelném sklepě, objeví starou deskovou hru Zathura. Když se mu nedaří přimět bratra Waltera, aby si ji zahrál s ním, začne hrát sám. Už od prvního tahu je však jasné, že Zathura není jen tak obyčejná hra...

Mezi její další filmy patří Chyťte tu holku, Undertow, Cold Creek Manor a Životní jistoty.

Zazářila také ve dramatu Útěk do divočiny (into the wild/2007)kde si střihla roli mladé "hippísačky" Tracy Tatrové. Její výkon ve filmu sklidil velký úspěch a dobré ohlasy u kritiků.

Od 27.11.2008 jí můžeme vidět ve filmu Twilight (Stmívání) kde si zahraje jednu z hlavní role Isabellu Swanovou, která se vášnivě zamiluje do upíra Edwarda Cullena (Robert Pattinson).

2009 -Adventureland
2009 -Nový Měsíc (New Moon) role: Bella Swan
2009 -Welcome to the Rileys
2008 -Jumper role: Sophie
2008 -Stmívání (Twilight) role: Isabella Swan
2008 -What Just Happened? role: Zoe
2008 -Yellow Handkerchief role: Martine
2007 -Cutlass role: Young Robin
2007 -Na území žen (In the Land of Women) role: Lucy Hardwicke
2007 -Útěk do divočiny (Into the Wild) role: Tracy Tatro
2007 -Prokletí domu slunečnic (Messengers, The) role: Jess
2007 -The Cake Eaters role: Georgia
2005 -Nelítostná rasa (Fierce People) role: Maya
2005 -Zathura: Vesmírné dobrodružství (Zathura: A Space Adventure) role: Lisa
2004 -Chyťte tu holku (Catch That Kid) role: Maddy
2004 -Mluv (Speak) role: Melinda Sordino
2004 -Undertow role: Lila
2003 -Cold Creek Manor role: Kristen Tilson
2002 -Úkryt (Panic Room) role: Sarah Altman
2001 -Životní jistoty (The Safety of Objects) role: Sam Jennings

Rober Pattison - životopis

11. února 2009 v 20:05 Robert Pattinson
Povolání: Herec, zpěvák
Věk: 22
Datum narození: 13. 05. 1986
Místo narození: Londýn, Anglie, Velká Británie
Znamení: Býk

Životopis

Robert Pattison se narodil v Londýně 13.5.1986, začal s herectvím ve svých teenagerských letech v Barnes Theater Company v Londýně. Zahrál si ve hře Macbeth v Old Sorting Office Arts Centre a zkoušel také modeling. V roce 2004 dostal malou roli v německé produkci filmu The Ring of the Nibelungs a objevil se ve filmu Jarmark marnosti (Vanity Fair) s herečkou Reese Witherspoon. Hrál také ve filmu The Woman Before in May (2005), ale těsně před premiérou byl nahrazen Tomem Rileyem.

A konečně - v roce 2005 byl vybrán do role mladého čaroděje Cedrika Diggoriho ve filmu
Harry Potter a Ohnivý pohár. Cedrik je student Mrzimoru v Bradavicích a Harryho rival. Bojují nejenom o pohár v soutěži tří kouzelnických škol, ale i o srdce Cho Changové.

Times Online ho nazval jako British Star of Tomorrow (Britská herecká naděje, Britská hvězda zítřka), také se říká, že je nástupcem Judeho Lawa. Robertův vzor je ale Jack Nicholson.Robert rád sportuje, má rád snowboarding, fotbal a lyžování. Kromě toho hraje na kytaru a klávesy.

Na konci roku 2008 (11.12.) ho můžeme vidět v novém filmu Twilight (Stmívání), kde si zahraje jednu z hlavních rolí - postavu upíra Edwarda Cullena spolu s Kristen Stewart
.

Filmografie

Jako herec
2009 -Nový Měsíc (New Moon) role: Edward Cullen
2008 -How To Be role: Art
2008 -Stmívání (Twilight) role: Edward Cullen
2007 -Harry Potter a Fénixův řád (Harry Potter and the Order of the Phoenix) role: Cedric Diggory
2007 -The Bad Mother's Handbook role: Daniel Gale
2005 -Harry Potter a Ohnivý pohár (Harry Potter and the Goblet of Fire) role: Cedric Diggory
2004 -Království prstenu (Ring of the Nibelungs, The) role: Giselher
2004 -

a nakonec aspoň jedna fotečka :-)


wall

11. února 2009 v 19:23 Wallpapers

to je prozatím můj první wall časem určitě dodám další wall, články i fotky :-)

Popis filmu

11. února 2009 v 15:30 | Hanka |  Stmívání - popis filmu
Bella byla vždy trochu jiná. Když se její máma znovu vdala, rozhodla sblížit se svým otcem a
nastěhovala se k němu do
malého deštivého městečka Forks bez toho, aniž by čekala, že se její život změní. Už první den ji ve škole padne do oka tajemný avšak okouzlující kluk - Edward Cullen. Bella mu taky není lhostejná. Ve škole se o
něm šíří zvláštní zvěsti, stejně tak o jeho sourozencích, se kterými vždy sedává osamocený u jednoho stolu ve školní jídelně. Bella postupně začne mít podezření, že Edward není úplně obyčejný kluk, ale že je to upír. Jeho rodina však není jako ostatní upíří rodiny, ale považují se za "vegetariány" (tzn. jí a pijí pouze zvířecí krev). Brzy se však dostane Bella do nebezpečí, jelikož se ve Forks objeví trojice upírů (James, Victoria a Laurent) a Bella se pro ně (zvlášť pro Jamese) stává kořistí....


nastěhovala se k němu do

malého deštivého městečka Forks bez toho, aniž by čekala, že se její život změní. Už první den ji ve škole padne do oka tajemný avšak okouzlující kluk - Edward Cullen. Bella mu taky není lhostejná. Ve škole se o

něm šíří zvláštní zvěsti, stejně tak o jeho sourozencích, se kterými vždy sedává osamocený u jednoho stolu ve školní jídelně. Bella postupně začne mít podezření, že Edward není úplně obyčejný kluk, ale že je to upír. Jeho rodina však není jako ostatní upíří rodiny, ale považují se za "vegetariány" (tzn. jí a pijí pouze zvířecí krev). Brzy se však dostane Bella do nebezpečí, jelikož se ve Forks objeví trojice upírů (James, Victoria a Laurent) a Bella se pro ně (zvlášť pro Jamese) stává kořistí....