Když můžete žít věčně, pro co žijete?

Peter Facinelli - životopis

12. února 2009 v 17:42 |  Peter Facinelli
Povolání: Herec
Věk: 35
Datum narození: 26. 11. 1973
Místo narození: Queens, New York, USA
Znamení: Střelec

Životopis

Peter Facinelli je americký herec.
Vystudoval Atlantic Theater Company (hereckou školu v New Yorku).
Při natáčení filmu An Unfinished Affair se seznámil se svou současnou manželkou Jennií Garth
S Jennií má dvě dcery (Luca Bella a Lola Ray).
Můžeme ho vidět ve filmu Twilight (Stmívání), kde si zahrál upíra Dr.Carlisle Cullena. Film je o upíru Edwardu Cullenovi (Robert Pattinson), který pozná dívku Isabellu Swan (Kirsten Stewart). Oba se do sebe vášnivě zamilují a čelí s rodinou Cullenů různým překážkám.

Filmografie

Jako herec
2009 -The Absinthe Drinkers
2009 -Thicker
2008 -Finding Amanda role: Greg
2008 -Reaper
2008 -Stmívání (Twilight) role: Carlisle Cullen
2007 -Battle Olympia role: Possessed Office High Jumper
2007 -Damages role: Gregory Malina
2003 -Overkill role: Donovan 'Van' Ray
2002 -Fastlane role: Donovan 'Van' Ray
2002 -Král Škorpión (The Scorpion King) role: Takmet
2001 -Rennie's Landing role: Alec Nichols
2001 -Kluci v mém životě (Riding in Cars with Boys) role: Tommy Butcher
2001 -Odpočívej v pokoji (Six Feet Under) role: Jimmy
2001 -Odpočívej v pokoji (Six Feet Under) role: Jimmy
2001 -Tempted role: Jimmy Mulate
2000 -Honest role: Daniel Wheaton
2000 -Ropewalk role: Charlie
2000 -Supernova role: Karl Larson
2000 -Vítejte v Hollywoodu (Welcome to Hollywood) role: Actor
1999 -Blue Ridge Fall role: Danny Shepherd
1999 -The Big Kahuna role: Bob Walker
1998 -Poslední mejdan (Can't Hardly Wait) role: Mike Dexter
1998 -Zapadákov (Dancer, Texas Pop. 81) role: Terrell Lee Lusk
1998 -Telling You role: Phil Fazzulo
1997 -Touch Me role: Bail
1996 -After Jimmy role: Jimmy Stapp
1996 -An Unfinished Affair role: Rick Connor
1996 -Calm at Sunset role: James Pfeiffer
1996 -Foxfire role: Ethan Bixby
1995 -Angela role: Lucifer
1995 -The Price of Love role: Brett
1995 -The Runaways role: Bret
1990 -Právo a pořádek (Law & Order) role: Shane Sutter
Zdroj: Osobnosti.cz
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama